Как да споделя изгледа от моята камера с приятели и семейство
Споделете вашата LaView камера с приятели и семейство — било то отделна камера или пълен достъп до всички камери в дома ви.
Споделянето на камерата просто означава да позволите на друг потребител с различен акаунт да получи достъп до камерата, която сте настроили. Добавянето на този човек към профила на дома ви ще му позволи да вижда всички камери. Можете също да го настроите като обикновен член на семейството или като администратор.
Можете да споделите камерата и самостоятелно, така че човекът да може да гледа на живо само една камера и да няма достъп до настройките.
За да споделите видеоизображението от камерата с приятелите и семейството си, изпълнете следните стъпки, след като сте поставили SD картата, настроили сте Wi-Fi мрежата и сте добавили камерата към вашия LaView акаунт.
Споделяне на отделна камера
Стартирайте изгледа на живо (Live View) на вашата камера.
След като видеото се зареди, докоснете иконата за настройки в горния десен ъгъл.
Превъртете надолу и докоснете бутона „Сподели устройство“.
Натиснете опцията „Добави споделяне“ най-долу. Изберете техния регион и въведете имейл адреса или телефонния номер, който са използвали при регистрацията.
След като ги добавите, те трябва да приемат от своя страна. След приемане ще могат да гледат само онази единствена камера, до която сте им дали достъп.
Споделяне на всички камери с член на семейството
Ако човекът живее с вас и искате да му дадете достъп до всички настроени камери, докоснете бутона „Настройки на дома“. Оттук можете да управлявате и променяте настройките на дома си, но ние ще докоснем бутона „Добави член“. Въведете имейла, който са използвали, за да създадат своя акаунт в приложението LaView.
След като ги добавите, те трябва да приемат поканата от своя страна, като създадат нов акаунт в приложението LaView на телефона си.
След приемане те ще могат да гледат не само камерата, която току-що добавихте, но и всички останали камери, свързани с този акаунт.
Документация на LaView camera App