Какво е личен режим?
Разберете какво прави личният режим на L2 камерата и как да го изключите.
Личният режим ви позволява временно да деактивирате поточното излъчване на живо, за да гарантирате поверителност, когато камерата не е необходима.
Освен това, не е нужно да рестартирате или нулирате камерата по-късно. Когато ви потрябва отново, просто изключете личния режим и тя ще работи нормално.
Документация на LaView camera App