Kako podijeliti prikaz kamere s prijateljima i porodicom
Podijelite svoju LaView kameru s prijateljima i porodicom — bilo pojedinačnu kameru ili potpun pristup svim kamerama u vašem domu.
Dijeljenje kamere jednostavno znači da drugom korisniku s drugim računom dozvoljavate pristup kameri koju ste postavili. Dodavanjem te osobe u profil vašeg doma omogućit ćete joj da vidi sve kamere. Možete je također postaviti kao običnog člana porodice ili kao administratora.
Kameru možete podijeliti i zasebno, tako da osoba može uživo gledati samo jednu kameru i nema pristup postavkama.
Da biste podijelili prikaz kamere s prijateljima i porodicom, slijedite ove korake nakon što ste umetnuli SD karticu, postavili Wi-Fi mrežu i dodali kameru na svoj LaView račun.
Podijelite pojedinačnu kameru
Pokrenite prikaz uživo (Live View) svoje kamere.
Kada se video učita, dodirnite ikonu postavki u gornjem desnom uglu.
Pomaknite se prema dolje i dodirnite dugme "Podijeli uređaj".
Pri dnu kliknite na opciju "Dodaj dijeljenje". Odaberite njihov region i unesite e-mail adresu ili broj telefona koji su koristili prilikom registracije.
Kada ih dodate, oni to moraju prihvatiti sa svoje strane. Nakon prihvatanja, mogu gledati samo onu jednu kameru kojoj ste im dali pristup.
Podijelite sve kamere s članom porodice
Ako osoba živi s vama i želite joj dati pristup svim kamerama koje ste postavili, dodirnite dugme "Postavke doma". Odavde možete upravljati postavkama doma i mijenjati ih, ali mi ćemo dodirnuti dugme "Dodaj člana". Unesite e-mail adresu koju su koristili za kreiranje računa u LaView aplikaciji.
Kada ih dodate, oni moraju prihvatiti pozivnicu sa svoje strane tako što će kreirati novi račun u LaView aplikaciji na svom telefonu.
Nakon prihvatanja, moći će gledati ne samo kameru koju ste upravo dodali, već i sve ostale kamere povezane s tim računom.
LaView camera App dokumentacija