Jak sdílet záběr z kamery s přáteli a rodinou
Sdílejte svou kameru LaView s přáteli a rodinou — buď jednu kameru, nebo plný přístup ke všem kamerám ve vaší domácnosti.
Sdílení kamery znamená jednoduše to, že umožníte jinému uživateli s odlišným účtem přístup ke kameře, kterou jste nastavili. Pokud tuto osobu přidáte do profilu své domácnosti, bude moci sledovat všechny kamery. Můžete ji také nastavit jako běžného člena rodiny nebo jako administrátora.
Kameru můžete sdílet i samostatně, takže daná osoba uvidí živý přenos pouze z jedné kamery a nebude mít přístup k nastavení.
Chcete-li sdílet záběr ze své kamery s přáteli a rodinou, postupujte podle následujících kroků poté, co jste vložili SD kartu, nastavili síť Wi-Fi a přidali kameru ke svému účtu LaView.
Sdílení jedné kamery
Spusťte živý náhled (Live View) své kamery.
Jakmile se video načte, klepněte na ikonu nastavení v pravém horním rohu.
Posuňte se dolů a klepněte na tlačítko „Sdílet zařízení“.
Dole klepněte na možnost „Přidat sdílení“. Vyberte jejich region a zadejte e-mailovou adresu nebo telefonní číslo, které použili při registraci.
Po přidání musí daná osoba sdílení na své straně přijmout. Po přijetí uvidí pouze tu jedinou kameru, ke které jste jí udělili přístup.
Sdílení všech kamer se členem rodiny
Pokud s vámi daná osoba bydlí a chcete jí poskytnout přístup ke všem kamerám, které jste nastavili, klepněte na tlačítko „Nastavení domácnosti“. Odsud můžete spravovat a měnit nastavení domácnosti, my však klepneme na tlačítko „Přidat člena“. Zadejte e-mail, který použili k vytvoření svého účtu v aplikaci LaView.
Po přidání musí daná osoba pozvánku na své straně přijmout tak, že si v aplikaci LaView ve svém telefonu vytvoří nový účet.
Po přijetí uvidí nejen kameru, kterou jste právě přidali, ale i všechny ostatní kamery připojené k danému účtu.
Dokumentace LaView camera App