Πώς να μοιραστώ την προβολή της κάμεράς μου με φίλους και οικογένεια
Μοιραστείτε την κάμερα LaView σας με φίλους και οικογένεια — είτε μία μεμονωμένη κάμερα είτε πλήρη πρόσβαση σε κάθε κάμερα του σπιτιού σας.
Η κοινή χρήση της κάμεράς σας σημαίνει απλώς ότι επιτρέπετε σε έναν άλλο χρήστη με διαφορετικό λογαριασμό να έχει πρόσβαση στην κάμερα που έχετε ρυθμίσει. Προσθέτοντάς τον στο προφίλ του σπιτιού σας, θα μπορεί να βλέπει όλες τις κάμερες. Μπορείτε επίσης να τον ορίσετε ως απλό μέλος της οικογένειας ή ως διαχειριστή.
Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε την κάμερα ανεξάρτητα, ώστε να μπορεί να βλέπει σε ζωντανή προβολή μόνο μία κάμερα και να μην έχει πρόσβαση στις ρυθμίσεις.
Για να μοιραστείτε τη ροή της κάμεράς σας με φίλους και οικογένεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα αφού εγκαταστήσετε την κάρτα SD, ρυθμίσετε το δίκτυο Wi-Fi και προσθέσετε την κάμερα στον λογαριασμό σας LaView.
Κοινή χρήση μίας μεμονωμένης κάμερας
Ξεκινήστε τη ζωντανή προβολή (Live View) της κάμεράς σας.
Μόλις φορτώσει η ροή βίντεο, πατήστε το εικονίδιο ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά γωνία.
Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το κουμπί "Κοινή χρήση συσκευής".
Κάντε κλικ στην επιλογή "Προσθήκη κοινής χρήσης" στο κάτω μέρος. Επιλέξτε την περιοχή τους και εισαγάγετε τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποίησαν για να εγγραφούν.
Μόλις προστεθούν, θα πρέπει να αποδεχτούν από τη δική τους πλευρά. Μετά την αποδοχή, θα μπορούν να βλέπουν μόνο τη μεμονωμένη κάμερα στην οποία τους δώσατε πρόσβαση.
Κοινή χρήση όλων των καμερών με ένα μέλος της οικογένειας
Αν το άτομο αυτό ζει μαζί σας και θέλετε να του δώσετε πρόσβαση σε όλες τις κάμερες που έχετε ρυθμίσει, πατήστε το κουμπί "Ρυθμίσεις σπιτιού". Από εδώ μπορείτε να διαχειριστείτε και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του σπιτιού σας, αλλά εμείς θα πατήσουμε το κουμπί "Προσθήκη μέλους". Εισαγάγετε το email που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει τον λογαριασμό του στην εφαρμογή LaView.
Μόλις προστεθεί, θα πρέπει να αποδεχτεί την πρόσκληση από τη δική του πλευρά, δημιουργώντας έναν νέο λογαριασμό στην εφαρμογή LaView στο τηλέφωνό του.
Μετά την αποδοχή, θα μπορεί να βλέπει όχι μόνο την κάμερα που μόλις προσθέσατε, αλλά και όλες τις άλλες κάμερες που είναι συνδεδεμένες με αυτόν τον λογαριασμό.
Τεκμηρίωση LaView camera App