چگونه نمای دوربین خود را با دوستان و خانواده به اشتراک بگذارم
دوربین LaView خود را با دوستان و خانواده به اشتراک بگذارید — یک دوربین تنها یا دسترسی کامل به همه دوربینهای خانهتان.
به اشتراکگذاری دوربین یعنی اجازه دادن به کاربری دیگر با حسابی متفاوت تا به دوربینی که راهاندازی کردهاید دسترسی داشته باشد. افزودن آنها به نمایه خانهتان به آنها امکان میدهد همه دوربینها را ببینند. همچنین میتوانید آنها را بهعنوان یک عضو عادی خانواده یا یک مدیر تنظیم کنید.
شما همچنین میتوانید دوربین را بهصورت مستقل به اشتراک بگذارید تا آنها فقط بتوانند یک دوربین را بهصورت زنده ببینند و هیچ دسترسیای به تنظیمات نداشته باشند.
برای به اشتراکگذاری تصویر دوربین خود با دوستان و خانواده، لطفاً پس از نصب کارت حافظه، راهاندازی شبکه وایفای و افزودن دوربین به حساب LaView خود، این مراحل را دنبال کنید.
به اشتراکگذاری یک دوربین
لطفاً نمای زنده (Live View) دوربین خود را آغاز کنید.
پس از بارگذاری تصویر ویدئویی، روی نماد تنظیمات در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.
به پایین بروید و روی دکمه «اشتراکگذاری دستگاه» ضربه بزنید.
روی گزینه «افزودن اشتراک» در پایین کلیک کنید. منطقه آنها را انتخاب کرده و نشانی ایمیل یا شماره تلفنی را که برای ثبتنام استفاده کردهاند وارد کنید.
پس از افزودن، آنها باید از سمت خود دعوت را بپذیرند. پس از پذیرش، آنها فقط میتوانند همان یک دوربینی را که به آن دسترسی دادهاید مشاهده کنند.
به اشتراکگذاری همه دوربینها با یک عضو خانواده
اگر آن شخص با شما زندگی میکند و میخواهید به همه دوربینهایی که راهاندازی کردهاید دسترسی داشته باشد، روی دکمه «تنظیمات خانه» ضربه بزنید. از اینجا میتوانید تنظیمات خانه خود را مدیریت و تغییر دهید، اما ما روی دکمه «افزودن عضو» ضربه میزنیم. لطفاً ایمیلی را که برای ساخت حساب اپلیکیشن LaView خود استفاده کردهاند وارد کنید.
پس از افزودن، آنها باید با ساختن یک حساب جدید در اپلیکیشن LaView روی گوشی خود، دعوت را از سمت خودشان بپذیرند.
پس از پذیرش، آنها نهتنها میتوانند دوربینی را که همین حالا اضافه کردهاید ببینند، بلکه همه دوربینهای دیگر متصل به آن حساب را نیز مشاهده خواهند کرد.
مستندات LaView camera App