Kuinka jaan kameranäkymäni ystävien ja perheen kanssa
Jaa LaView-kamerasi ystävien ja perheen kanssa — joko yksittäinen kamera tai täysi pääsy kaikkiin kotisi kameroihin.
Kameran jakaminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että annat toisen, eri tilillä olevan käyttäjän käyttää määrittämääsi kameraa. Lisäämällä heidät kotiprofiiliisi he voivat katsella kaikkia kameroita. Voit myös määrittää heidät tavalliseksi perheenjäseneksi tai järjestelmänvalvojaksi.
Voit myös jakaa kameran erikseen, jolloin he voivat katsella vain yhden kameran suoraa kuvaa eivätkä pääse käsiksi asetuksiin.
Jakaaksesi kameran kuvavirran ystävien ja perheen kanssa, noudata näitä ohjeita, kun olet asentanut SD-kortin, määrittänyt Wi-Fi-verkon ja lisännyt kameran LaView-tilillesi.
Jaa yksittäinen kamera
Käynnistä kamerasi suora kuva (Live View).
Kun videovirta on latautunut, napauta asetuskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
Vieritä alas ja napauta "Jaa laite" -painiketta.
Napauta alhaalta "Lisää jako" -vaihtoehtoa. Valitse heidän alueensa ja syötä sähköpostiosoite tai puhelinnumero, jota he käyttivät rekisteröityessään.
Kun heidät on lisätty, heidän on hyväksyttävä se omassa päässään. Hyväksymisen jälkeen he voivat katsella vain sitä yksittäistä kameraa, johon olet antanut heille pääsyn.
Jaa kaikki kamerat perheenjäsenen kanssa
Jos henkilö asuu kanssasi ja haluat antaa hänelle pääsyn kaikkiin määrittämiisi kameroihin, napauta "Kodin asetukset" -painiketta. Täältä voit hallita ja muuttaa kotisi asetuksia, mutta napautamme "Lisää jäsen" -painiketta. Syötä sähköposti, jota hän käytti LaView-sovelluksen tilinsä luomiseen.
Kun henkilö on lisätty, hänen on hyväksyttävä kutsu omassa päässään luomalla uusi tili LaView-sovellukseen puhelimellaan.
Hyväksymisen jälkeen hän voi katsella paitsi juuri lisäämääsi kameraa, myös kaikkia muita kyseiseen tiliin yhdistettyjä kameroita.
LaView camera App-dokumentaatio