כיצד לשתף את תצוגת המצלמה שלי עם חברים ובני משפחה
שתפו את מצלמת LaView שלכם עם חברים ובני משפחה — מצלמה בודדת או גישה מלאה לכל המצלמות בבית.
שיתוף המצלמה שלכם פירושו פשוט מתן הרשאה למשתמש אחר עם חשבון שונה לגשת למצלמה שהגדרתם. הוספתם לפרופיל הבית שלכם תאפשר להם לצפות בכל המצלמות. תוכלו גם להגדיר אותם כבן משפחה רגיל או כמנהל.
תוכלו גם לשתף את המצלמה באופן עצמאי, כך שהם יוכלו לצפות בשידור חי של מצלמה אחת בלבד וללא גישה להגדרות.
כדי לשתף את שידור המצלמה שלכם עם חברים ובני משפחה, אנא בצעו את השלבים הבאים לאחר שהתקנתם את כרטיס ה-SD, רשת ה-Wi-Fi הוגדרה, והמצלמה נוספה לחשבון LaView שלכם.
שיתוף מצלמה בודדת
אנא הפעילו את התצוגה החיה (Live View) של המצלמה שלכם.
לאחר שזרם הווידאו נטען, הקישו על סמל ההגדרות בפינה הימנית העליונה.
גללו מטה והקישו על הכפתור "שיתוף מכשיר".
לחצו על האפשרות "הוספת שיתוף" בתחתית. בחרו את האזור שלהם והזינו את כתובת הדוא"ל או מספר הטלפון שבו השתמשו בעת ההרשמה.
לאחר ההוספה, עליהם לאשר זאת מצידם. לאחר האישור, הם יוכלו לצפות רק במצלמה הבודדת שאליה העניקתם להם גישה.
שיתוף כל המצלמות עם בן משפחה
אם האדם גר אתכם וברצונכם להעניק לו גישה לכל המצלמות שהגדרתם, הקישו על הכפתור "הגדרות בית". מכאן תוכלו לנהל ולשנות את הגדרות הבית שלכם, אך אנו נקיש על הכפתור "הוספת חבר". אנא הזינו את הדוא"ל שבו השתמש כדי ליצור את חשבון אפליקציית LaView שלו.
לאחר ההוספה, עליו לאשר את ההזמנה מצידו על ידי יצירת חשבון חדש באפליקציית LaView בטלפון שלו.
לאחר האישור, הוא יוכל לצפות לא רק במצלמה שהרגע הוספתם, אלא גם בכל שאר המצלמות המחוברות לאותו חשבון.
תיעוד LaView camera App