Kā kopīgot kameras skatu ar draugiem un ģimeni
Kopīgojiet savu LaView kameru ar draugiem un ģimeni — vai nu vienu kameru, vai pilnu piekļuvi visām mājas kamerām.
Kameras kopīgošana nozīmē, ka citam lietotājam ar atsevišķu kontu tiek atļauts piekļūt jūsu iestatītajai kamerai. Pievienojot šo personu savam mājas profilam, viņa varēs skatīt visas kameras. Varat to iestatīt arī kā parastu ģimenes locekli vai administratoru.
Kameru var arī kopīgot atsevišķi, lai persona varētu tiešraidē skatīt tikai vienu kameru un tai nebūtu piekļuves iestatījumiem.
Lai kopīgotu kameras attēlu ar draugiem un ģimeni, izpildiet tālāk norādītās darbības, kad esat ievietojis SD karti, iestatījis Wi-Fi tīklu un pievienojis kameru savam LaView kontam.
Vienas kameras kopīgošana
Sāciet kameras tiešraidi (Live View).
Kad video attēls ir ielādēts, augšējā labajā stūrī pieskarieties iestatījumu ikonai.
Ritiniet uz leju un pieskarieties pogai “Kopīgot ierīci”.
Apakšā noklikšķiniet uz opcijas “Pievienot kopīgošanu”. Atlasiet personas reģionu un ievadiet e-pasta adresi vai tālruņa numuru, ko viņa izmantoja reģistrācijai.
Pēc pievienošanas personai tas jāapstiprina savā ierīcē. Kad tas ir apstiprināts, viņa var skatīt tikai to vienu kameru, kurai esat piešķīris piekļuvi.
Visu kameru kopīgošana ar ģimenes locekli
Ja persona dzīvo kopā ar jums un vēlaties piešķirt tai piekļuvi visām iestatītajām kamerām, pieskarieties pogai “Mājas iestatījumi”. Šeit varat pārvaldīt un mainīt mājas iestatījumus, taču mēs pieskarsimies pogai “Pievienot locekli”. Ievadiet e-pasta adresi, ko persona izmantoja sava LaView lietotnes konta izveidei.
Pēc pievienošanas personai jāpieņem ielūgums savā ierīcē, izveidojot jaunu kontu LaView lietotnē savā tālrunī.
Kad tas ir apstiprināts, persona var skatīt ne tikai tikko pievienoto kameru, bet arī visas pārējās ar šo kontu savienotās kameras.
LaView camera App dokumentācija