LogoLaView camera App баримт бичиг
LogoLaView camera App баримт бичиг
Нүүр хуудас
FAQs
Компьютерт зориулсан апп байдаг уу / Камераа компьютер дээрээ хэрхэн үзэх вэ?Хөдөлгөөн илрүүлэх мэдрэмж болон хүний биеийг шүүх тохиргооны зааварMicroSD картандаа бичихКамерынхаа дүрсийг найз нөхөд, гэр бүлтэйгээ хэрхэн хуваалцах вэҮүлэн хадгалалтын төлөвлөгөөнд хэрхэн бүртгүүлэх / бүртгэлээ цуцлахLaView Wifi камер тохируулах зааварLaView камераа Alexa-д хэрхэн холбох вэИлүү олон камер хэрхэн нэмэх вэ?Дэмжлэгийн багтай хэрхэн холбогдох вэ?
L2 Гэрэлт чийдэнгийн Аюулгүйн Камерын Зөвлөмжүүд
Сэрээх гэрэлтэй Y2 цагаан чимээний төхөөрөмжийн зөвлөмж
B5 хамгаалалтын камерын зөвлөмж
F1 дотор камерын зөвлөмж
R18 гадаа камерын зөвлөмж
Хэрэглэгчийн гарын авлага
FAQs

Үүлэн хадгалалтын төлөвлөгөөнд хэрхэн бүртгүүлэх / бүртгэлээ цуцлах

Камерын тохиргооны хуудаснаас үүлэн хадгалалтын төлөвлөгөөнд бүртгүүлэх эсвэл бүртгэлээ цуцлах.

Үүлэн хадгалалтын төлөвлөгөөнд бүртгүүлэх эсвэл бүртгэлээ цуцлахын тулд камерын тохиргооны хуудас руу орж, Purchase VAS эсвэл Manage Cloud Plan товчийг дарна уу.

Камерынхаа дүрсийг найз нөхөд, гэр бүлтэйгээ хэрхэн хуваалцах вэ

LaView камераа найз нөхөд, гэр бүлтэйгээ хуваалцаарай — нэг камер эсвэл гэрийнхээ бүх камерт бүрэн хандах эрх.

LaView Wifi камер тохируулах заавар

LaView Wi-Fi камерыг бүртгэл үүсгэхээс эхлээд холболтыг дуусгах хүртэл алхам алхмаар тохируулах заавар.