प्राइभेट मोड के हो?
L2 बल्ब क्यामेरामा प्राइभेट मोडले के गर्छ र यसलाई कसरी बन्द गर्ने जान्नुहोस्।
प्राइभेट मोडले तपाईंलाई क्यामेराको आवश्यकता नभएको बेला गोपनीयता सुनिश्चित गर्न लाइभ स्ट्रिमिङ अस्थायी रूपमा बन्द गर्न दिन्छ।
यसका अतिरिक्त, पछि क्यामेरा रिस्टार्ट वा रिसेट गर्नु पर्दैन। जब तपाईंलाई क्यामेरा फेरि चाहिन्छ, प्राइभेट मोड बन्द गर्नुहोस् र यो सामान्य रूपमा काम गर्नेछ।
LaView camera App कागजात