LogoLaView camera App-documentatie
LogoLaView camera App-documentatie
Homepagina
FAQs
Is er een app voor de pc / Hoe bekijk ik de camera op mijn pc?Handleiding voor bewegingsdetectiegevoeligheid en menselijk-lichaamfilteringOpnemen op uw MicroSD-kaartMijn camerabeeld delen met vrienden en familieEen cloudopslagabonnement afsluiten of opzeggenInstallatiegids voor LaView wifi-cameraHoe verbind ik mijn LaView-camera met AlexaHoe voeg ik meer camera's toe?Hoe neem ik contact op met het ondersteuningsteam?
L2 Lamp Beveiligingscamera Tips
Tips voor de Y2 witteruismachine met weklicht
Tips voor de B5-beveiligingscamera
Tips voor F1 Indoor Camera
R18 buitencamera-tips
Gebruikershandleiding
FAQs

Mijn camerabeeld delen met vrienden en familie

Deel je LaView-camera met vrienden en familie — één enkele camera of volledige toegang tot alle camera's in je huis.

Je camera delen betekent simpelweg dat je een andere gebruiker met een ander account toegang geeft tot de camera die je hebt ingesteld. Als je deze persoon aan je huisprofiel toevoegt, kan hij of zij alle camera's bekijken. Je kunt deze persoon ook instellen als gewoon gezinslid of als beheerder.

Je kunt de camera ook afzonderlijk delen, zodat de persoon slechts één camera live kan bekijken en geen toegang heeft tot de instellingen.

Volg deze stappen om je camerabeeld met je vrienden en familie te delen, zodra je de SD-kaart hebt geïnstalleerd, het wifinetwerk is ingesteld en de camera aan je LaView-account is toegevoegd.

Eén enkele camera delen

Start de liveweergave (Live View) van je camera.

Zodra het videobeeld is geladen, tik je op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek.

Scroll naar beneden en tik op de knop "Apparaat delen".

Tik onderaan op de optie "Delen toevoegen". Selecteer de regio van de persoon en voer het e-mailadres of telefoonnummer in waarmee hij of zij zich heeft aangemeld.

Na het toevoegen moet de persoon aan zijn of haar kant accepteren. Zodra dit is geaccepteerd, kan hij of zij alleen de ene camera bekijken waartoe je toegang hebt gegeven.

Alle camera's delen met een gezinslid

Als de persoon bij je woont en je hem of haar toegang wilt geven tot alle camera's die je hebt ingesteld, tik je op de knop "Huisinstellingen". Hier kun je je huisinstellingen beheren en wijzigen, maar wij tikken op de knop "Lid toevoegen". Voer het e-mailadres in waarmee de persoon zijn of haar LaView-app-account heeft aangemaakt.

Na het toevoegen moet de persoon de uitnodiging aan zijn of haar kant accepteren door een nieuw account aan te maken in de LaView-app op zijn of haar telefoon.

Zodra dit is geaccepteerd, kan de persoon niet alleen de zojuist toegevoegde camera bekijken, maar ook alle andere camera's die met dat account zijn verbonden.

Opnemen op uw MicroSD-kaart

Hoe u beelden opneemt op de microSD-kaart van uw LaView-camera.

Een cloudopslagabonnement afsluiten of opzeggen

Sluit een cloudopslagabonnement af of zeg het op via de instellingenpagina van de camera.

Inhoudsopgave

Eén enkele camera delen
Alle camera's delen met een gezinslid