Wat is de Privémodus?
Ontdek wat de Privémodus doet op de L2 lamp-camera en hoe u deze uitschakelt.
Met de Privémodus kunt u live streaming tijdelijk uitschakelen om uw privacy te waarborgen wanneer de camera niet nodig is.
Bovendien hoeft u de camera daarna niet opnieuw op te starten of te resetten. Wanneer u de camera weer wilt gebruiken, schakelt u de Privémodus gewoon uit en werkt alles weer normaal.
LaView camera App-documentatie