Slik deler du kameravisningen med venner og familie
Del LaView-kameraet ditt med venner og familie — enten ett enkelt kamera eller full tilgang til alle kameraene i hjemmet ditt.
Å dele kameraet betyr at du gir en annen bruker med en egen konto tilgang til kameraet du har satt opp. Ved å legge dem til i hjemmeprofilen din kan de se alle kameraene. Du kan også angi dem som et vanlig familiemedlem eller som administrator.
Du kan også dele kameraet separat, slik at de bare kan se direkte fra ett kamera og ikke har tilgang til innstillingene.
For å dele kamerastrømmen med venner og familie følger du trinnene nedenfor etter at du har satt inn SD-kortet, satt opp Wi-Fi-nettverket og lagt kameraet til LaView-kontoen din.
Del ett enkelt kamera
Start direktevisningen (Live View) av kameraet ditt.
Når videostrømmen er lastet inn, trykker du på innstillingsikonet øverst i høyre hjørne.
Bla nedover og trykk på knappen «Del enhet».
Klikk på alternativet «Legg til deling» nederst. Velg regionen deres og skriv inn e-postadressen eller telefonnummeret de brukte da de registrerte seg.
Når de er lagt til, må de godta på sin side. Når de har godtatt, kan de bare se det ene kameraet du har gitt dem tilgang til.
Del alle kameraene med et familiemedlem
Hvis personen bor sammen med deg og du vil gi dem tilgang til alle kameraene du har satt opp, trykker du på knappen «Hjemmeinnstillinger». Herfra kan du administrere og endre hjemmeinnstillingene, men vi trykker på knappen «Legg til medlem». Skriv inn e-postadressen de brukte til å opprette LaView-appkontoen sin.
Når de er lagt til, må de godta invitasjonen på sin side ved å opprette en ny konto i LaView-appen på telefonen sin.
Når de har godtatt, kan de ikke bare se kameraet du nettopp la til, men også alle andre kameraer som er koblet til den kontoen.
LaView camera App Docs