Jak wykupić lub anulować plan przechowywania w chmurze
Wykup plan przechowywania w chmurze lub anuluj go na stronie ustawień kamery.
Aby wykupić lub anulować plan przechowywania w chmurze, przejdź do strony ustawień kamery i naciśnij przycisk Purchase VAS lub Manage Cloud Plan.
Jak udostępnić podgląd mojej kamery znajomym i rodzinie
Udostępnij swoją kamerę LaView znajomym i rodzinie — pojedynczą kamerę albo pełny dostęp do wszystkich kamer w domu.
Przewodnik konfiguracji kamery Wi-Fi LaView
Przewodnik krok po kroku po konfiguracji dowolnej kamery Wi-Fi LaView — od utworzenia konta po zakończenie połączenia.
Dokumentacja LaView camera App