Co to jest Tryb prywatny?
Dowiedz się, co robi Tryb prywatny w kamerze L2 w żarówce i jak go wyłączyć.
Tryb prywatny pozwala tymczasowo wyłączyć transmisję na żywo, aby zapewnić prywatność, gdy kamera nie jest potrzebna.
Ponadto nie trzeba później ponownie uruchamiać ani resetować kamery. Gdy będziesz chciał, żeby kamera znowu działała, po prostu wyłącz Tryb prywatny i wszystko wróci do normy.
Dokumentacja LaView camera App