Poate cineva să îmi spargă camera B5?
Cum îți păstrează camera B5 contul și videoclipurile în siguranță și sfaturi pentru a rămâne protejat.
Înțelegem îngrijorarea ta, dar contul tău are o parolă, iar unii utilizatori activează chiar și blocarea prin model pentru aplicație, așa că respectiva cameră este absolut sigură și nimeni nu poate avea acces la ea.
Iar dacă cineva se conectează la contul tău, vei vedea acest lucru în aplicația LaView, Me, Message Center, apasă pe a 3-a pictogramă Speaker pentru a verifica.
În ceea ce privește videoclipurile, acestea sunt criptate; procesul presupune criptarea videoclipurilor pentru a securiza conținutul. Nimeni nu poate vizualiza videoclipurile criptate fără a le decoda mai întâi.
Sfat
Îți recomandăm să nu spui altora contul de e-mail și parola aplicației sau să modifici aceste informații din când în când.
Documentație LaView camera App