Poate cineva să pirateze camera dvs.?
Cum LaView vă protejează camera L2 bulb cu parole de cont și videoclipuri criptate.
Înțelegem preocuparea dvs. Contul dvs. este protejat de o parolă și puteți chiar activa blocarea cu model pentru aplicație, astfel încât camera dvs. este în siguranță și nimeni nu o poate accesa fără acreditivele dvs.
Dacă cineva se conectează la contul dvs., puteți vedea asta în aplicația LaView: mergeți la Me (Eu) → Message Center (Centrul de mesaje) → apăsați a 3-a pictogramă Speaker (Difuzor) pentru a verifica.
Cât despre videoclipuri, acestea sunt criptate. Procesul criptează videoclipurile pentru a securiza conținutul și nimeni nu poate vizualiza videoclipurile criptate fără a le decoda mai întâi.
Sfat
Vă sugerăm să nu partajați adresa de e-mail și parola contului aplicației cu alții și să schimbați periodic aceste informații.
Documentație LaView camera App