Môže niekto hacknúť vašu kameru?
Ako LaView chráni vašu kameru L2 bulb heslom účtu a šifrovaným videom.
Rozumieme vašim obavám. Váš účet je chránený heslom a môžete dokonca zapnúť vzorový zámok aplikácie, takže vaša kamera je v bezpečí a nikto k nej nemá prístup bez vašich prihlasovacích údajov.
Ak sa niekto prihlási do vášho účtu, môžete to vidieť v aplikácii LaView: prejdite na Me (Ja) → Message Center (Centrum správ) → ťuknite na 3. ikonu Speaker (Reproduktor) a skontrolujte.
Čo sa týka videí, tie sú šifrované. Proces šifruje videá na zabezpečenie obsahu a nikto nemôže šifrované videá zobraziť bez ich predchádzajúceho dekódovania.
Tip
Odporúčame nezdieľať e-mailový účet a heslo aplikácie s ostatnými a pravidelne tieto údaje meniť.
Dokumentácia LaView camera App