Kako delim pogled svoje kamere s prijatelji in družino
Delite svojo kamero LaView s prijatelji in družino — bodisi posamezno kamero ali poln dostop do vseh kamer v vašem domu.
Deljenje kamere preprosto pomeni, da drugemu uporabniku z drugim računom omogočite dostop do kamere, ki ste jo nastavili. Če to osebo dodate v profil svojega doma, ji omogočite, da vidi vse kamere. Nastavite jo lahko tudi kot običajnega družinskega člana ali kot skrbnika.
Kamero lahko delite tudi samostojno, tako da lahko ta oseba v živo spremlja le eno kamero in nima dostopa do nastavitev.
Če želite deliti sliko svoje kamere s prijatelji in družino, sledite tem korakom, potem ko ste vstavili kartico SD, nastavili omrežje Wi-Fi in dodali kamero v svoj račun LaView.
Deljenje posamezne kamere
Zaženite predvajanje v živo (Live View) svoje kamere.
Ko se video naloži, tapnite ikono nastavitev v zgornjem desnem kotu.
Pomaknite se navzdol in tapnite gumb »Deli napravo«.
Kliknite možnost »Dodaj deljenje« na dnu. Izberite regijo te osebe ter vnesite e-poštni naslov ali telefonsko številko, ki jo je uporabila ob registraciji.
Ko jo dodate, mora ta oseba povabilo sprejeti na svoji strani. Ko ga sprejme, lahko spremlja le tisto eno kamero, do katere ste ji omogočili dostop.
Deljenje vseh kamer z družinskim članom
Če ta oseba živi z vami in ji želite omogočiti dostop do vseh kamer, ki ste jih nastavili, tapnite gumb »Nastavitve doma«. Tu lahko upravljate in spreminjate nastavitve svojega doma, vendar bomo tapnili gumb »Dodaj člana«. Vnesite e-poštni naslov, ki ga je ta oseba uporabila za ustvarjanje računa v aplikaciji LaView.
Ko jo dodate, mora ta oseba povabilo sprejeti na svoji strani tako, da v aplikaciji LaView na svojem telefonu ustvari nov račun.
Ko ga sprejme, lahko ta oseba vidi ne le kamero, ki ste jo pravkar dodali, temveč tudi vse druge kamere, povezane s tem računom.
Dokumentacija LaView camera App