Så delar du din kameravy med vänner och familj
Dela din LaView-kamera med vänner och familj — antingen en enskild kamera eller full åtkomst till alla kameror i ditt hem.
Att dela din kamera innebär helt enkelt att du låter en annan användare med ett annat konto få åtkomst till kameran du har konfigurerat. Genom att lägga till personen i din hemprofil kan hen se alla kameror. Du kan också ställa in personen som en vanlig familjemedlem eller som administratör.
Du kan även dela kameran fristående, så att personen endast kan livevisa en kamera och inte har någon åtkomst till inställningarna.
För att dela din kamerabild med vänner och familj, följ dessa steg när du har satt i SD-kortet, konfigurerat Wi-Fi-nätverket och lagt till kameran i ditt LaView-konto.
Dela en enskild kamera
Starta livevisningen (Live View) av din kamera.
När videoflödet har laddats trycker du på inställningsikonen i det övre högra hörnet.
Skrolla nedåt och tryck på knappen ”Dela enhet”.
Klicka på alternativet ”Lägg till delning” längst ner. Välj personens region och ange e-postadressen eller telefonnumret som hen registrerade sig med.
När personen har lagts till måste hen acceptera inbjudan på sin sida. När den har accepterats kan hen endast se den enda kamera du har gett åtkomst till.
Dela alla kameror med en familjemedlem
Om personen bor med dig och du vill ge hen åtkomst till alla kameror du har konfigurerat trycker du på knappen ”Heminställningar”. Härifrån kan du hantera och ändra dina heminställningar, men vi trycker på knappen ”Lägg till medlem”. Ange e-postadressen som personen använde för att skapa sitt LaView-appkonto.
När personen har lagts till måste hen acceptera inbjudan på sin sida genom att skapa ett nytt konto i LaView-appen på sin telefon.
När inbjudan har accepterats kan personen inte bara se kameran du just lade till, utan även alla andra kameror som är anslutna till det kontot.
LaView camera App-dokumentation